fbpx
ricardo rosselló, porto rico

Sikur në rastin ‘Pronto’, por te ne populli flen

Përgjimet fundosin guvernatorin amerikan, mijëra protestues mbushin rrugët

Mijëra persona kanë mbushur rrugët e Porto Rikos dhe kërkojnë dorëheqjen e Guvernatorit. Sipas mediave të huaja, mbi 200 mijë njerëz janë mbledhur në San Juan të Porto Rikos në protestën më masive të zhvilluar deri më tani, shkruan NBC news.

Ata kërkojnë më ngulm që Guvernatori Ricardo Rosselló të japë dorëheqjen, pasi Qendra e Gazetarisë Hulumtuese të Porto Rikos botoi një seri mesazhesh vulgare dhe homofobike mes Rossello dhe anëtarëve të tjerë të rrethit të tij të brendshëm.

Policia njofton se gjatë 8 ditëve të fundit të protestës, nuk raportohet për persona të vdekur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.