Ballina / Shëndet & Fitnes / Si ti pastrojmë veshët me ujë e me kripë
In Fabric

Si ti pastrojmë veshët me ujë e me kripë

Uji me kripë është një nga metodat më efektive për pastrimin e veshëve në kushte shtëpie.

Uji me kripë është ndihmon në zbutjen  e dyllit të akumuluar brenda veshit duke e bërë shumë më të lehtë pastrimin e tij.

Vendosni një lugë të çajit në një gotë gjysmë të mbushur me ujë të ngrohtë dhe përzini mirë këta përbërës. Merrni pambukun për pastrimin e veshit dhe zhyteni në këtë lëng, pastaj filloni të bëni pastrimin e veshit, por me kujdes të shtuar. Pas kësaj, përdorni  një leckë të pastër për të bërë pastrimin dhe tharjen e plotë të tyre do të vëreni ndryshimin.

Kjo është ndër recetat më të hershme të përdorura e cila vazhdon të aplikohet edhe në ditët e sotme.

Check Also

marramendja

Parandalo marramendjen!

Marramendja, e njohur ndryshe si vertigo, është ndjesia humbjes së ekuilibrit ose çrregullimit të orientimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *