Si t’i nxirrni çelësat nga makina e mbyllur, pa e thyer xhamin ?

Pa mjeshtër e pa para, vetëm me pak mendjehollësi.
Madje, për këtë ekzistojnë dy mënyra dhe atë fare të lehta.

Ankthi i secilit shofer është që ta mbyllë automobilin, ndërsa çelësi t’i mbetet brendë. Megjithatë, është me rëndësi të dini se nuk ka arsye për panik, sepse mund ta nxirrni çelësin pa e dëmtuar makinën.

Madje, për këtë ekzistojnë dy mënyra. Shikojini videot në vazhdim:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.