këmishat e bardha në ditët verore

Si t’i kombinoni këmishat e bardha në ditët verore

Këmisha klasike e bardhë është një pjesë e gardërobës tuaj gjatë gjithë vitit. Megjithatë është vera kur vijnë në pah dizajnet interesante dhe kombinimet e ndryshme.

Që t’ia jepni një ndjesi verore merrni këmishat e bardha klasike dhe bëni disa ndryshime, siç mund të jenë ndonjë fjongo tek mëngët apo lidhja në nyje në fund të këmishës.

Në treg mund të gjeni dizajnë të gatshme nga më të ndryshmet.

Si t’i kombinoni ato dhe si t’i bëni ndryshimet mund të shikoni përmes fotove më poshtë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!