Si t’i heqim pikat e moshës

Në këtë artikull, ne do të ju paraqesim një mënyrë super të natyrshme për të marrë lëkurë të butë, të përsosur. Është një maskë shtëpie dhe është e shkëlqyer për lëkurën tuaj.

Pika të moshës

Vendet e errëta dhe pikat e moshës shfaqen në zona të pazakonta të lëkurës, duke përfshirë edhe fytyrën tuaj. Problemi mund të përkeqësohet nga faktorët e mjedisit, ekspozimi i diellit, mosbalancimi hormonal dhe zgjedhja e varfër e jetesës.

Tershera dhe limoni ju japin lëkurë më të qartë në vetëm një javë

Tershera është e shkëlqyer për florën e zorrëve, por është gjithashtu e mirë për lëkurën tuaj. Është një pastrues i madh. Tershera pastron poret dhe thith gjithë pluhurin dhe mbeturinat.

Lëkura në fytyrë do të jetë më e paster se kurrë.

Lëng limoni heq njollat e moshës dhe pikat e zeza, ndricon lëkurën tuaj, dhe eliminon tejkalimin e vajit të lëkurës. Ajo mbyll poret tuaja natyrisht, duke parandaluar që papastërtitë të mos hyjnë në to.

Limonat janë të pasura me vitaminë C që është një antioksidant i fuqishëm. Gjithashtu bën vija dhe rrudhat më pak të dukshme, sepse stimulon prodhimin e kolagjenit.

Këto janë një kombinim i shkëlqyer. Ata pastrojnë lëkurën tuaj tërësisht, dhe rezultatet do të shfaqen menjëherë.

Përbërësit:

1 limon i madh, lengu i tij

tërshërë

Përgatitja:

Përzieni këto përbërës derisa te perfitohet një përzierje homogjene. Pastroni fytyrën para se të aplikoni maskën.

Lereni maskën në fytyrë për të paktën 20 minuta. Lani me ujë. Ju do të vini re se pikat e moshës, njollat ​​e errëta dhe pikat e zezado të fillojn ë të zhduken shumë shpejt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.