fbpx
twitter

Si t’i fshini cicërrimat nga Twitter-i

Realiteti është me personalitetet tona në median sociale janë një zgjatim i personalitetit tonë real.

I keni dëgjuar historitë horror kur një grua humbiste vendin e punës sepse kishte postuar diçka një dekadë më parë. Apo burri i cili u poshtërua sepse publikoi një cicërimë e cila mund të interpretohej gabimisht nga kushdo.

Realiteti është me personalitetet tona në median sociale janë një zgjatim i personalitetit tonë real.

Ka roje pafund që kontrollojnë identitetin online e lista vazhdon. Nëse jeni penduar për diçka që keni publikuar më parë, ju mund ta fshini lehtësisht pa marrë masa drastike si mbyllja e llogarisë.
Ja sesi të fshini të gjitha cicërimat

Twitter në të vërtetë nuk ofron një mënyrë për fshirjen e të gjitha cicërimave. Në fund të fundit heqja e përmbajtjeve nga rrjeti social nuk është në interesin e kompanisë.

Në vend të saj do të përdorim një mjet nga një palë e tretë. Quhet TweetDelete dhe mund të fshijë automatikisht deri në 3,200 cicërima njëherazi.

Ndiqni hapat sesi të përdorni Tweet Delete:

Vizitoni faqen TweetDelete
Klikoni Sign in with Twitter dhe autorizoni aplikacionin
Klikoni kutinë Delete All my existing Tweets before activating this schedule
Klikoni kutinë Post to my feed to let my friends know i activated TweetDelete dhe Follow @Tweet_Delete for future updates
Klikoni Activate TweetDelete
Sapo procesi të komplotohet hapni llogarinë në Twitter shkoni në Settings and Privacy – Apps dhe revokoni aksesin e TweetDelete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.