Ballina / Fashion/Beauty / Si thundra e dhisë
Y/Project, open toe, fashionista, moda, tendenca

Si thundra e dhisë

Ky trend i ri ka marrë vëmendje të madhe për dizajnin e veçantë e cilësuar e pazakontë

Ato quhen “open toe” dhe këpuca është krijuar në atë mënyrë që vëmendjen e merr gishti i madh, i cili është herë i zbuluar e herë i mbuluar.

Çmimi i tyre arrin në vlerën e 1 mijë dollarëve. Këto këpucë të pazakonta u prezantuan vitin e kaluar nga “Y/Project” në koleksionin Pranverë-Verë 2018, por janë bërë popullore këtë vit pasi po përdoren në sfilat..

Provo po ashtu

shamponi floket

Kripa në shamponin e flokëve, do të habiteni nga rezultati!

Nëse keni flokë të yndyrshëm, që bëhen për t’u larë brenda ditës, provojeni këtë trik! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.