Ballina / LIFESTYLE / Fun / Si të zbuloni gjininë e bebës suaj
beba

Si të zbuloni gjininë e bebës suaj

Përcaktimi i gjinisë së fëmijës zakonisht bëhet me testet dhe ekot gjinekologjike, por shpesh herë prindërit janë më shumë kuriozë seç duhet për ta gjetur gjininë e fëmijës së tyre që në fazat e para, madje edhe atëherë kur është e pamundur për t’u kuptuar nga testet gjinekologjike.

Gjithçka që ju duhet është pak sodë buke. Në një tas hidhni pak nga urina dhe hidhni një lugë sodë buke.

Shikoni reagimin që do bëje ky kombinim. Nëse urina fillon të bëje flluska atëherë më shumë mundësi është një bebe e gjinisë mashkullore, nëse urina nuk do të reagojë shumë pas hedhjes së sodës atëherë mund të tregojë që po prisni një vajzë.

Nga një eksperiment i bërë me 31 veta, 22 prej tyre e mësuan me saktësi gjininë e fëmijës së tyre të ardhshme. Ky test natyrisht që nuk mund të jetë 100% i saktë, por mund t’ju vijë në ndihmë kur jeni shumë kuriozë para kohe.

@Fluidi

Provo po ashtu

a e keni ditur se

A e keni ditur se …?

1. Viagra bën që lulet të rrinë drejt. Nëse shtoni një tabletë të thërrmuar në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.