Ballina / Tech këshilla / Si të ruajmë baterinë e iPhone
bateria e iPhone

Si të ruajmë baterinë e iPhone

Si të ruajmë baterinë e iPhone ? Sa më shumë që krijohen verzionet e reja, shpejtësia e procesoëve grafikë të iPhonëve rritet, duke shkaktuar kështu shpenzimin më të madh të baterisë.

Nga lista e funksioneve në iPhone, mund të deaktivizohet një pjesë e efekteve grafike në këtë mënyrë:

Klikojmë në Settings>General>Accessibility>Reduce Motion.

Pas kësaj hapet dritarja në të cilin menaxhoni efektet grafike të programit Message.

Pasi kryhen këto hapa, efektet grafike me lëvizje tre dimensionale deaktivizohen.

Dhe, supozohet që bateria do të zgjasë 30% të kohës më shumë./InfoGlobi/a.g

Provo po ashtu

5 truqet sekrete të Microsoft Excel

Shumica nga ne punojmë me programin Microsoft Excel, por njohja e disa truqeve sekrete na …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.