fbpx

Si të ndalosh së ngrëni thonjtë?

Ju keni bërë përpjekje për të shmangur ngrënien e thonjve, por çdo herë keni dështuar? Ne ju propozojmë disa këshilla për të hequr dorë përfundimisht nga ky zakon:

Nxireni stresin tuaj ndryshe Ngrënia e thonjve zakonisht tregon një rritje të stresit apo zemërimit. Për të eliminuar këtë problem, do të përpiqen për të çlironi emocionet tuaja duke praktikuar sportin të paktën një herë në javë. Në të përditshmen, zgjidhni të përtypni çamçakëz apo të përdorni topin antistres në mënyrë që të keni të zëna gojën dhe duart dhe të kufizoni stresin.

Aplikoni një produkt të hidhur Një metodë më radikale është që të aplikoni një produkt të hidhur në thonjtë tuaj. Ekziston një llak pa ngjyrë me shije të hidhur, që shitet në farmaci ose supermarket.

Zgjidhje radikale, vishni dorashka Nëse ju jeni bërë të varur nga llaku i hidhur dhe nga çamçakëzi, atëherë zgjidhja më radikale është që të vishni dorashka. Dhe juve ju mbetet t’i shpjegoni shefin tuaj pse ju shkruani në tastierën e kompjuterit tuaj me dorashka.