Si të jesh bashkëshorte më e mirë? Ja sekreti

Sipas një studimi amerikan të jesh një bashkëshorte  emirë do të thotë edhe shumë punë. Disa nga këshillat që ne kemi përzgjedhur nga ky studim ju sjellim më poshtë:

  1. Kujto sa kohë të mira keni kaluar me miket e tua para se të martoheshit? Atëherë gjej kohë që të takohesh me to prapë. Kënaqësia dhe muhabeti që të sjell shoqëria reflekton dhe në lidhjen tënde bashkëshortore.
  2. Dëgjo me vëmendje se çfarë të thotë partneri.
  3. Respekto prindërit e bashkëshortit. Respekti nuk do të thotë ti duash ata sikur prindërit e tu, sepse një gjë e tillë është e pamundur. Mirëpo ajo çfarë mund ët bësh ti është ti respektosh ata gjatë vizitave.
  4. Kujdesu për shëndetin tuaj. Çdo mashkull ka dëshirë të ketë afër një femër që kujdeset për veten. Një kujdes i tillë shton edhe kënaqësinë dhe dëshirën e bashkëshortit tuaj.
  5. Flisni edhe për para. Mos anashkalo muhabetet stresuese të parasë. Bashkëshorti juaj do të dëshironte të ndjente se ka dikë afër që flet edhe për punët e mërzitshme dhe shuam stresuese.
  6. Kushtoju vëmendje interesave të partnerit. Përpiqu të ti kushtosh më shumë vëmendje dhe të gjesh kohë që të kalosh kohë me bashkëshortin tuaj kur vie puna tek gjërat që atij i interesojnë. /InfoGlobi/