Ballina / Fashion/Beauty / Si të gjeni fustanin e duhur për format tuaja trupore?
fustanat

Si të gjeni fustanin e duhur për format tuaja trupore?

Kur vjen puna tek përzgjedhja e rrobave që do të veshim, një fustan mund të jetë zgjedhja më e lehtë.

Megjithatë ajo çka mund të jetë problematike është të dini se cili stil dhe cila qepje shkon për format tuaja trupore.

Kur vjen puna tek përzgjedhja e rrobave që do të veshim, një fustan mund të jetë zgjedhja më e lehtë. Megjithatë ajo çka mund të jetë problematike është të dini se cili stil dhe cila qepje shkon për format tuaja trupore.

Që ta keni më të lehtë përzgjedhjen, më poshtë mund t’i shihni disa truqe që ju ndihmojnë të gjeni fustanin e duhur, që shkon më së miri me format tuaja trupore.

Që të theksoni belin

Të vini në pah thyerjet, format trupore

Që të largoni vëmendjen nga beli, e të vini në pah këmbët

Që të krijoni një balancë.

Provo po ashtu

Dëshironi t’i largoni rrathët e zinj poshtë syve ?

Ndoshta ajo që nuk e keni konsideruar asnjëherë është se sodën e bukës mund ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.