Ballina / Fashion/Beauty / Si të dukeni e bukur edhe pa makijazh

Si të dukeni e bukur edhe pa makijazh

Thjeshtësia gjithmonë ka qenë në trend!

Sot shumica e vajzave shpenzojnë shumë kohë duke vendosur makijazh me qëllim që të duken sikurse nuk ka vënë fare.

Në fakt, një studim i fundit ka treguar se femrat shpenzojnë rreth gjysmë ore në ditë duke u lyer asisoj që të duken sikurse nuk janë lyer fare.

Por, mjafton ta ndiqni këtë rregull bukurie dhe do të dukeni e mahnitshme pa vendosur ndonjë produkt në fytyrën tuaj: bëni vetullat tuaja të duken përsosur dhe e gjithë fytyra do t’ju duket natyrale!

Në një fytyrë pa makijazh, vetullat automatikisht bëhen qendra e vëmendjes, prandaj është e rëndësishme të kujdeseni për to!

Check Also

Kështu dukej gara për MISS America më 1921. Ishte kjo gara e parë për "Miss America". Kurorën e kishte fituar 16 vjeçarja Margaret Gorman.

Ja si dukej ‘Miss America 1921’

Pamja që po shihni është e organizimit të parë të ‘Miss America’, garë kjo e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *