Si ta vishni të njëjtin fund në tetë mënyra

Keni blerë ndonjë fund për stinët e ngrohta dhe keni filluar të mendoni se si do të realizoni dukjen tuaj?

Më poshtë ju sjellim tetë mënyra se si mund ta kombinoni të njëjtin fund në situata të ndryshme.

Ndërsa për ditët me mot të paparashikueshëm, vishni bluzë pa mëngë dhe shoqërojeni me një xhaketë të lehtë

 

Bluzat me mëngë të fryra s’kanë ndërmend të largohen nga trendet këtë vit, kështu që vishini me fundin tuaj.

Kur është shumë vapë për xhaketë xhinsi, ktheni sytë nga një këmishë blu nate me mëngë të shkurtra.

Për takimin e të shtunës mbrëma, zgjidhni një bluz mëndafshi. Shoqërojeni me aksesorë në të njëjtin grup ngjyrash.

Vihshni këmishën tuaj të bardhë dhe tregohuni të guximshme me bizhuteritë.

Kombinoni logot me lulet dhe me aksesorët për një dukje më kontraste.

 

Bluzë me një mëngë dhe një palë atlete të ulëta.

Në vend të bluzës së bardhë, vishni një të zezë me jakë rrumbullake dhe shtoni një xhaketë të bardhë të shkurtër. Këpucët përzgjeni ndonjë ngjyrë të ndezur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.