Si ta ndalim lemzën ?

Shurupet kundër kollës dhe trajtimet tjera mund ta qetësojnë gjendjen, por ju gjithmonë duhet vizituar mjekun e përgjithshëm nëse keni lemzë të vazhdueshme.

Lemza është një lloj i kollës së thatë që mund të irritojë fytin dhe mushkëritë tuaja, si dhe të shkaktojë probleme tjera në fyt.

Por, ju mund të liroheni nga simptomat e lemzës duke pirë mjaltë me çaj të nxehtë.

Nëse gjendja vështirësohet shumë shpejt, ose nëse keni dhimbje në gjoks, ju gjithashtu duhet të vizitoni një mjek profesional.

Shumica e kollit shkaktohen nga të ftohtit ose gripi. Ju mund të ulni rrezikun nga zhvillimi i kollës duke pastruar rregullisht duart tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.