fbpx

Si bëhet frapeja nga banania ?

Si bëhet frapeja e ftohtë nga banania ? Ndjekni këshillat në vazhdim. 

Përbërësit e nevojshëm:

2 banane;
– 2 dl qumësht;
– 2 kupa akullore nga çokollata;
– 4 lugë ajkë të ëmbël të rrahur;
– 2 lugë biskota të bluara;
– thërrmija çokollate.

Mënyra e përgatitjes:

1. Shtypni bananet, shtoni qumështin dhe përbërësit e tjerë dhe përzieni.

2. Në gota të gjata qitni akull dhe pije të ftohtë.

3. Zbukurojeni me ajkë të ëmbël dhe thërrmija çokollate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.