Shyhrete Behluli, Floil

Shyhrete Behluli, fytyra e kampanjës së vajit Floil

Imagjinoni këtë skenë… Jeni kthyer në shtëpi nga një ditë e gjatë në punë dhe posa të hapni derën, era e ushqimit iu rrëmben duke iu bërë të harroni tërë lodhjen.

Kuzhina juaj është e mbushur me aromën e këndshme të shujtës së përgatitur me Floil, sepse ky vaj është prodhuar me shumë dashuri vetëm që ju të ndjeheni të kënaqur kur ta shijoni.

Ku mund të ndiheni më rehat se sa në një ambient të tillë ashtu si në reklamën e vajit Floil, ku fytyra e kampanjës, Shyhrehte Behluli, aq këndshëm iu dërgon në një atmosferë të ngrohtë familjare.

Talenti për muzikë është vulë e pashlyeshme në familjen e zonjës Behluli, talent i trashëguar edhe në vajzën e saj, Engjellushea Salihu, e cila fuqishëm ka hyrë në tregun muzikor duke i siguruar vetes një karrierë po aq të suksesshme si e ëma.

Reklama e Floil vërteton se njëmend, angazhime të tilla nuk do të mund të përballoheshin lehtë nëse nuk do ekzistonte përkrahja familjare, raport ky që lidhet aq fort edhe me momente të përjetuara bashkërisht.

E kush më shumë se Floil do të mund t’i bënte bashkë të gjithë anëtarët për të shijuar ushqime të përgatitua me dashuri, ashtu siç thotë edhe vetë këngëtarja Shyherete Behluli se “më e rëndësishmja është kur sheh fytyrat e lumtura të familjes kur e shijojnë ushqimin e përgatitur ndryshe”.

Dhe Floil njëmend shijon më mirë pasi që është prodhuar me kujdes të shtuar nga toka e pasur e Kosovës, i mbushur me vitaminat K dhe E, dhe është një vaj si kajmak që kur të përgatisni me të nuk do t’iu teprojë aspak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.