vendet me te vogla ne bote

Shtetet më të vogla në botë

Ka më shumë se 200 shtete në botë për të cilat sigurisht se keni dëgjuar të paktën një herë në jetë për to.

Megjithatë, ka territore në planetin tonë për të cilat nuk e kemi ditur kurrë që ekzistojnë. Ato zënë një hapësirë të vogël dhe përbëhen nga vetëm disa familje, transmeton lajmi.net

Këto vende e kanë numrin e banorëve më të vogël se një fshat.

Në videon më poshtë do të mund të kuptoni se cilat janë këto vende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.