fbpx

Shtëpia më e pazakontë në botë

Për dhjetë vite, Hu Guangzhou me një karrocë dore ka mbledhur tulla, gurë dhe baltë për të ndërtuar këtë shtëpi të çuditshme.

Një burrë në Shandong të Kinës, ka ndërtuar në shtëpi me shtatë kate, për vete dhe për vëllezërit e tij të vdekur.

55-vjeçari me probleme psikike, pretendon se në këtë shtëpi do të jetojë me vëllezërit e tij, kur ata të kthehen, megjithëse ata kanë vdekur shumë kohë më parë.

Autoritetet komunale kanë bërë shumë për t’ia ndaluar punën, por ka qenë e kotë.

Ndryshe, kjo shtëpi nga gurët e balta është bërë shumë e popullarizuar, pasi fotografitë janë publikuar në internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.