Shtëpia luksoze mbi rrota

Kjo që shihni në foto është një shtëpi luksoze me rrota, e ndërtuar vetëm për të shëtitur botën. Shtëpia është në pronësi të një familjeje australiane prej 8 anëtarësh.

Luksi në këtë shtëpi nuk i afrohet kushteve në një shtëpi normale.

Brenda ka një dhomë të madhe ndenjeje, tualet me dush, dhomë gjumi të madhe për prindërit dhe një dhomë tjetër gjumi për fëmijët.

Kjo shtëpi e lëvizzshme ka kushtuar 2 milionë dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.