Shqiptari “kushëri” i Nostradamusit… fiton miliona me këtë parashikim

Të provosh fatin nuk është diçka e keqe, po flasim për fatin në loto duke luajtur me rezultate të ndeshjeve të ndryshme.

Mirëpo, ashtu si çdo gjë që teprohet nuk është mirë që kjo lojë të kthehet në ves.

Të qëllosh rezultatet e sakta ndodh shumë rrallë dhe nuk është e gjitha fat, por lidhet edhe me njohjen e ekipeve dhe psikologjisë së futbollit pa dyshim.

Mbrëmjen e djeshme u luajtën ndeshjet e Uefa Champions League për fazën e grupeve dhe një i ri nga Shqipëria ka qëlluar në kokë rezultatin e tre prej tyre.

Në skedinë parashikohet:

Juventus-Olympiacos 2:0
Anderlecht-Celtic 0:3
Sporting-Barcelona 0:1

Dhe gjejeni çfarë? Parashikimi i të riut ishte i saktë, ai ka luajtur 600 lekë të reja për 4.8 milionë të vjetra.

Më poshtë foto nga skendina dhe foto e rezultatit përfundimtar në faqen zyrtare të UCL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.