fbpx

Shqipëria e ndihmon Kroacinë me 250 mijë euro

Shqipëria e ndihmoi me 250 mijë euro Kroacinë, e cila të martën u godit nga një tërmet shkatërrues.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, tha se ka nënshkruar dekretin për doancion, për të ndihmuar “rilindjen e Petrinjës”, qytetit me pasojat më të mëdha.

“Kroacia është një shembull i rezistencës dhe një rol model për ne, sa i përket transformimit të saj të mahnitshëm në një vend krenar të BE-së”, shkroi Rama në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.