fbpx

Shqipëri: Lista e pilotëve të dyshuar për trafik droge

Në intervistën e transmetuar mbrëmë në “Opinion”, ish-shefi i Antidrogës, Dritan Zagani, ka publikuar edhe listën me publik emrat e 12 pilotëve të dyshuar ssi të përfshirë në trafik droge.
Sipas Zaganit ky dokument kishte ardhur nga autoritetet italiane 10 ditë përpara se të arrestohej.

Ai tha se këta persona kanë marrë licenca fluturimi dhe dyshohet se mund të trafikonin droge nga Shqiperia në drejtim të Italisë me avionë të vegjël. Ndërkohë që ata janë rezidentë në Itali.

Lista e pilotëve

1-P.Xh nga Vlora, i lindur më 1965

2-O.D nga Kruja (1987)

3-B.I nga Vlora (1974)

4-E.I nga Vlora (1980)

5-Q.R nga Fieri (1985)

6-E.R nga Fieri (1982)

7-G.B shqiptar, nuk është rrethi, (1980)

8-A. Ç nga nga Lushnja (1987)

9-Gj.P nga Shkodra (1990)

10-A.E nga Cerriku (1962)

11-D. B nga Tirana (1987)

12-B.B Italian (1965)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.