Ballina / KOSOVA / Shpresa për rritjen e sundimit të ligjit, betohen 12 prokurorë
“Eurovision 2019”

Shpresa për rritjen e sundimit të ligjit, betohen 12 prokurorë

Para Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot janë betuar solemnisht 12 prokurorë me mandat fillestar.

Prokurorët e rinj janë betuar se gjatë kryerjes së detyrave do t’i qëndrojnë kurdoherë besnik Kushtetutës së Republikës së Kosovës, ligjeve në fuqi dhe do t’i respektojnë rregullat e etikës profesionale.

Këta prokurorë të rinj do të shpërndahen nëpër të gjitha prokuroritë themelore të Republikës së Kosovës.

Provo po ashtu

Beogradi zyrtar po vazhdon presionin e ashpër ndaj serbëve të Kosovës

Beogradi zyrtar e ka rritur presionin ndaj qytetarëve serbë të Kosovës që në zgjedhjet e parakohshme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.