Ballina / PSIKOLOGJI / Shprehi për ta përballuar presionin
truri

Shprehi për ta përballuar presionin

Liderët e mëdhenj duken gjithmonë të qetë përgjatë situatave të vështira apo të papritura.

Shumica prej nesh kemi mungesë të aftësisë për të qëndruar të qetë atëherë kur më së shumti duhet – në situata të rënda për çfarëdo arsye.

Shkenca neurologjike së fundi ka gjetur se qëndrimi i matur nën presion është një aftësi që të gjithë mund ta mësojnë.

Ngadalësoni frymëmarrjen për menaxhim të presionit

Numëroni prej 1 deri në 10, ngadalë dhe thellë. Frymëmarrjet e thella ju sjellin më shumë oksigjen mushkërive, rrjedhimisht sistemit tuaj të qarkullit të gjakut. Kështu ju i tregoni trupit dhe trurit tuaj se nuk ka nevojë që edhe më tutje të rrisni intensitetin e reagimit apo luftës suaj

Provo po ashtu

Provojeni: Përsosja në bazë të autosugjestionit optimist

Dhjetë këshilla të psikologut të famshëm, të cilat do t’ua do t’ua ndryshojnë jetën Provoni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.