Shpërthimi në Turqi: Mbi 10 persona të vdekur, disa dhjetëra të lënduar

Zëvendëskryeministri turk Veysi Kaynak ka thënë se sulmi në qendër të qytetit Kayseri ishte cak i një autobusi të mbushur me ushtarë.

Ai ka thënë se automjeti që shpërtheu, e që ishte në afërsi të këtij autobusi, la të vdekur 13 persona, sipas ushtrisë turke, dhe 48 të lënduar.

Ai ka potencuar se sulmuesit kishin në shënjestër autobusin me ushtarë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.