Boston, maratona, shpërthim

Shpërthime në Boston, disa të vdekur

Një numër njerëzish janë plagosur pas dy shpërthimeve të fuqishme sot që ndodhën pranë vijës së finishit në Maratonën e Bostonit.

Bosotn: Fox News flet për 3 të vdekur ndërsa CNN raporton katër të tillë. Raportohet se shpërthimet kanë ndodhur në fund të maratonës.

Pamjet televizive tregojnë skena konfuzioni me rrugët e mbushura me mbetje dhe gjak dhe me ekipet mjekësore që mbanin barela.

Spektatorë të gjakosur u transportuan në tendat mjekësore që ishin ngritur për të trajtuar atletët e lodhur. Policia u fut mes konkurrentëve ndërsa ata po i afroheshin fundit të garës./infoGLOBI/

VIDEO

@infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!