Ballina / SHOWBIZ (page 34)

SHOWBIZ

Fustani i Monroe, në ankand

Marilyn Monroe

Imazhi i aktores Marilyn Monroe, teksa këndonte “Gëzuar ditëlindjen z. President” për John Kennedyn në vitin 1962, është historik, ashtu si dhe fustani ngjyrë mishi, që i nxirrte në pah format e lakuara. Fustani i pagëzuar fjalët “Gëzuar ditëlindjen z. President”, si dhe mbi 1.000 objekte të tjera që kanë …

Lexo më shumë

Trump trondit Hollywoodin

Fitorja e Trumpit është një trishtim i madh për ‘bandën’ e Hollivudit të cilët e kanë mbështetur vazhdimisht kandidatën Hillary Clinton. Lady Gaga organizoi një protestë kundër Trump, jashtë Trump Tower, duke drejtuar një ambulancë me shenjën “Love Trumps Hate”. Në mesnatë, teksa nisën të jepeshin dhe rezultatet Gaga shkruan …

Lexo më shumë