Ballina / SHOWBIZ (page 33)

SHOWBIZ

Fustani i Monroe, në ankand

Marilyn Monroe

Imazhi i aktores Marilyn Monroe, teksa këndonte “Gëzuar ditëlindjen z. President” për John Kennedyn në vitin 1962, është historik, ashtu si dhe fustani ngjyrë mishi, që i nxirrte në pah format e lakuara. Fustani i pagëzuar fjalët “Gëzuar ditëlindjen z. President”, si dhe mbi 1.000 objekte të tjera që kanë …

Lexo më shumë