SHOWBIZ

Si Elvana, pa grim (Foto)

Këngëtarja Elvana Gjata ka postuar një fotografi në Instagram ku ajo paraqitet pa grim Edhe pse me një frizurë paksa të çrregulluar, duket se Elvana e ka atë sharmin e saj edhe pa makeup. Kësaj foto, Elvana ja ka vënë një titullin “Si unë”, derisa këngëtarja është duke e shijuar …

Lexo më shumë

Erza Muçolli këndoi në OKB (FOTO)

Në eventin e organizuar nga UNICEF për 70-të vjetorin e themelimit të kësaj Organizate, ishte e ftuar Ambasadorja znj. Teuta Sahatqija. Në këtë event, përpos organizatorëve, fjalën përshëndetëse e morën edhe Ambasadorët si: ztr. Orlando Bloom, znj. Priyanka Chopra, aktori, Jackie Chan dhe David Backham. Vlen të theksohet se, Erza …

Lexo më shumë