SHOWBIZ

DJ botëror sërish në Prishtinë

Njëra ndër ngjarjet kryesore për festën e Pavarësisë është performanca e Ricardo Villalobos dhe Sonja Moonear në ZoneClub më 16 shkurt Për ardhjen e Ricardo Villalobos në vendin tonë vitin e kaluar kanë shkruar edhe mediat amerikane në Hollywood, ndërsa në këtë përvjetor të Pavarësisë përkrah Villalobos në ZoneClub do …

Lexo më shumë

Dashuria e re e Brad Pitt

U bë disa javë që mediat po flasin për një lidhje mes Brad Pitt dhe Kate Husdon, megjithëse nuk ka ende asnjë reagim nga dy aktorët apo as edhe ndonjë fakt për këtë lidhje të përfolur nga ana e mediave. Por pas këtyre thathethemeve është vëllai i Hudson ai që …

Lexo më shumë

Victoria pendohet për gjoksin

Victoria Beckham ka folur për herë të parë për implanin e gjoksit në një letër të sinqertë drejtuar vetes së saj 18-vjeçare, ku pranon se i vjen keq “që është ngatërruar” me turpin e saj. Ish këngëtarja, tashmë stiliste, ka dhënë disa këshilla nga eksperienca e saj për projektin e …

Lexo më shumë