Shoku i Ronaldos dënohet me burg

Marokeni Badr Hari, mik i Ronaldos, është dënuar me dy vite burg pasi sulmoi një biznesmen në Amsterdam, por edhe disa incidente të tjera në vitet 2011, 2012 për prishje qetësie publike.

Megjithatë, në bazë të vendimit të gjykatës, ai do të qëndrojë pas hekurave për një periudhë 6 mujore. Avokati i “kickboxer”-it e cilësoi këtë vendim si të pakuptimshëm, pasi nuk ka as të drejtën e apelimit.

Marokeni është një sportist mjaft i suksesshëm, ndërsa fama e tij u rrit edhe më shumë pas miqësisë me yllin portugez të futbollit, Cristiano Ronaldon.

Pas publikimit të disa fotove të Ronaldos dhe Badr Hari, mediat aluduan edhe për një marrëdhënie homoseksuale mes të dyve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.