Ballina / KRYESORE / Shkupi pas protestave të dhunshme
shkupi pas protestave

Shkupi pas protestave të dhunshme

Nga protestat e së dielës në Shkup që u përshkallëzuan në përplasje mes grupeve të demonstruesve dhe policisë, kanë mbetur dhjetë policë të lënduar ndërsa 24 demonstrues janë ndaluar.

 

Askush nuk ka marrë përgjegësinë e organizimit të proetstave, ndërkohë që një pjesë e analistëve vlerësojnë se bëhet fjalë për skenare të planifikuara.

@Fluidi

Provo po ashtu

kadri veseli

E gjithë opozita kundër Kadri Veselit

Në fund të javës së kaluar, kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, ka prezantuar një platformë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.