fbpx
Martin Janushev

Shkup: Si u vra futbollisti 22-vjeçar Martin Janushev

Futbollisti 22-vjeçar Martin Janushev u qëllua në kokë me disa plumba derisa po qëndronte përballë Kafenesë së Kuqe në Aerodrom të Shkupit.

Sipas dëshmitarëve okularë, njerëzit që e qëlluan atë kishin ardhur në hyrjen e ndërtesës së tij, e qëlluan me 4 deri në 5 plumba në kokë dhe qafë dhe ikën. Kalimtarët e rastit filluan ta ndihmonin dhe menjëherë e çuan në Klinikën për Sëmundjet Kirurgjikale “Sveti Naum Ohridski” – Shkup, raporton SportM.

Mjekët u përpoqën ta shpëtonin për 40 minuta, pas së cilës u konfirmua vdekja e djalit.

Dëshmitarë okularë thonë se kanë ndodhur shumë shpejt, sapo dëgjuan armë zjarri dhe panë njerëzit ikën. Jozyrtarisht, mësohet se vrasja është kryer nga dy persona dhe identiteti i njërit prej tyre është i njohur në polici. Njerëzit janë aktualisht në arrati.

Zyra e Prokurorit Publik lëshoi ​​një kërkesë për marrjen e të dhënave, duke siguruar gjurmë nga vendi i krimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.