Ballina / EKOLOGJI / Shkrirja e menjëhershme e akujve do të përmbyste shumë metropole

Shkrirja e menjëhershme e akujve do të përmbyste shumë metropole

Kryeqendrat botërore si Washington, New York, Londra, Parisi, Amsterdami, Shën Peterburgu dhe Shangai do të përmbyteshin menjëherë nëse do të shkrinin të gjithë akujt në tokë.

Shkrirja e menjëhershme e akujve do të bënte që niveli i ujërave në oqeane të rritej me 66 metra.

Jashtë kësaj katastrofe natyrore nuk do të mbeste as Shqipëria, pasi gjithë vija bregdetare do të përmbytej tërësisht.

Nëse nuk ndërgjegjësohemi për problemet globale, atëherë ky fakt do të jetë shumë afër.

Provo po ashtu

hidrocentralet, diga ujit, ballkani, europa lindore, greqia, kosova, ambijerntalistet, climate change

Ballkani do të pushtohet nga hidrocentralet

Ambijentalistët besojnë se efekti në mjedis i digave do të ishte shkatërrues për peizazhin dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.