Shkon në 35 numri i të prekurve me koronavirus në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar për dy raste të reja me koronavirus në Kosovë.

Me këta, numri i të prekurve me Covid-19 është rritur në 35.

Sipas IKSHPK-së, gjatë ditës së hënë, janë kryer 20 teste dhe dy prej tyre kanë rezultuar pozitive.

Dy prej rasteve pozitive janë raste kontakti njëri me vendbanim nga fshati Petrovë komuna e Shtimes, e gjinisë mashkull me moshë 44 vjeç dhe tjetra me vendbanim në Prishtinë nga komuna e Prishtinës e gjinisë femër e moshës 39 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.