Shkencë

Si duken hutinët pa pendla?

Çfarë është mundësi që të keni menduar se si duket hutini pa pupla? Sigurisht kurrfare. Një twiteriste amerikane mu për këtë ka pyetur në internet dhe interneti i është përgjigjur, transmeton IFLScience. Dana Schwartz duke se është tepër kureshtare, por edhe trime meqë në kërkuesin e Google-it i ka shkruar …

Lexo më shumë