Shkencë

‘Shurja është rregull…’: Thënie nga Carl Sagan

“Ne jetojm në një shoqëri e cila ekskluzivisht varet mbi shkencën edhe teknologjinë, në të cilën vështirë se dikush di diçka për shkencën dhe teknologjinë.” “Për krijesa të vogla siç jemi ne, pafundësia mund të jetë e përballueshme vetëm përmes dashurisë.” “Shurja është rregull. Mbijetimi është përjashtim.” “Mungesa e dëshmisë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!