Shkencë

Tërmetet mund të parashikohen nga vrojtimi i atmosferës

Një studim i bazuar mbi një kërkim të Institutit Italian të Gjeofizikës dhe Agjencisë Hapësinore Evropiane, që është publikuar në revistën ndërkombëtare ‘Scientific Reports’ ka ardhur në përfundim se tërmetet mund të parashikohen nga vrojtimi i atmosferës. Sipas studimit, veçanërisht Jonosfera është zonë që gjendet në 50-1000 km kuotë, nga …

Lexo më shumë