fbpx

Shkencë

Dielli i dytë në qiellin tonë !

‘As që flitet për apokalipsin’, i ka deklaruar dr. Carter mediave të Australisë. Sipas tij, supernova do ti sjellë planetit Tokë elementet e nevojshme për vazhdimin e jetës dhe për kontinuitetin e saj . Supernova, shpërthimi i së cilës mund të shkaktojë ‘spektaklin’ më të madhë të ndriçimit prej kur …

Lexo më shumë