Ballina / Galeria / Shikoni si duket ishulli Rovaniemi gjatë 4 stinëve të vitit

Shikoni si duket ishulli Rovaniemi gjatë 4 stinëve të vitit

Jani Ylinampa është një fotograf i natyrës me bazë në Rovaniemi, Finlandë.

Ai është një mjeshtër i vërtetë i kapjes së perëndimit, pyjeve të bukura, liqene dhe mrekulli të tjera të natyrës, dhe ai këtë punë e ka bërë për gati 15 vjet.

Një nga objektet magjike që kapnin syrin e Ylinampës ishte një ishull i bukur i quajtur Kotissari në Rovaniemi, që dikur ishte një fortesë tradicionale e Lumberjack në Kemijoki.

Fotografi e dokumentoi ishullin nga një avion gjatë katër stinëve, gjë që rezultoi me katër foto të ndryshme por mahnitëse të këtij vendi të mrekullueshme.

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.