pogradec

Shikoni se si e rrahu gruaja burrin në Pogradec. Për ndihmë u përdor edhe fshesa! (video)

Një grua rrahu barbarisht bashkëshortin e saj në Pogradec. Pamjet në videon më poshtë shpalojnë çdo gjë.

“Çohu ec në shtëpi se ke fëmijë” dëgjohet duke britur gruaja me emrin Elsa derisa po shqelmonte dhe grushtonte të shoqin.

Si mjet ndihmës u përdor edhe fshesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.