Ballina / Galeria / Shikoni dritat veriore në këtë hotel të veçantë me sauna
dritat veriore

Shikoni dritat veriore në këtë hotel të veçantë me sauna

A keni ëndërruar ndonjëherë të shihni dritat veriore? Njerëzit udhëtojnë nga e gjithë bota për të kapur një paraqitje të shkurtër të fenomenit natyror.

Falë një hoteli të ri, nuk mund të shihni vetëm Aurore Borealis, por relaksohuni do të relaksoheni në të.

Arctic Bath, ky hotel unik ndodhet në Suedinë Veriore, duke u dhënë miqve të saj vendin më të mirë në shtëpi.

Pishina mbahet në 39 gradë Farenheit. Nëse kjo tingëllon e ftohtë, ju keni absolutisht të drejtë të shfrytëzoni saunën e cilan ndodhet në këtë hotel.

Rrethuar pishinë janë sauna, dhoma spa, një sallë pritjeje, bar dhe restorant. Hoteli, i cili ka një kapacitet prej vetëm 12 mysafirëve, është ankoruar në mënyrë që ajo të mbetet në vend. Për të hyrë, mysafirët ecin poshtë një rrugë të gjatë prej druri.

Qendra lidhet me gjashtë dhoma, afërsisht 270 metra katrorë secila. Dhomat shfaqin një ambient të relaksuar, që nuk do të të shpërqendrojë ndërsa shikoni qiellin. Është sikur të kesh apartamentin tënd të izoluar nën yjet.

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.