fbpx
llajneri_infoglobi

Shikoni disa nga gabimet që shpesh i bëjmë kur e vendosim Eyeliner (FOTO)

Eyeliner me krahë të përkryer është një art që kërkon përpjekje dhe përqendrim.

BrightSide ka përgatitur një listë të gabimeve më të zakonshme që bëhen teksa gratë vizatojnë eyeliner si dhe mënyrat se si t’i korrigjojnë ato.

Si të vendosni lapsin, ngjyrën, si të bëni krahët tek sytë, të fshini gabimet, të bëni formën e dëshiruar…

Gjithçka që ju nevojitet për një eyeliner të përkryer, mund ta gjeni në fotot më poshtë.

1

2

3

4

5

6

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.