Ballina / KURIOZITETE / Shikone hartën e botës sipas shtrirjes së religjioneve
world_religions

Shikone hartën e botës sipas shtrirjes së religjioneve

Hinduizmi, budizmi, krishterimi, judaizmi dhe islami janë pesë nga fetë më të mëdha në botë.

Gjatë mijë viteve të fundit, këto grupe fetare kanë formësuar rrjedhën e historisë dhe kanë pasur një ndikim të thellë në trajektoren e racës njerëzore.

Nëpërmjet konflikteve të panumërta, pushtimeve, misioneve jashtë vendit dhe fjalës së thjeshtë të gojës, këto fe u përhapën anembanë globit dhe përgjithmonë formuan rajonet e mëdha gjeografike në shtigjet e tyre.

Kjo video tregon se si janë përhapur këto fe në të gjithë botën.

world_religions

@Fluidi

Provo po ashtu

magnum prototypes infoglobi

Po. Këto vetura janë të vërteta

Shumëkush do të ngelë gojëhapur kur të shoh se çfarë paisjesh transportuese apo “vetura” moderne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.