fbpx

Shfrytëzoni Youtube me celular të fikur! Ja si?

Nuk do të keni nevojë të mbani të ndezur celularin tuaj për të dëgjuar/shikuar përmbajtjet e juaja të preferuara në Youtube.

Falë programuesit të XDA ,është modifikuar aplikacioni i  YouTube 4.4.11, i cili u mundëson të dëgjoni përmbajtjet që preferoni edhe atëherë kur ekrani i celularit të juaj është i fikur.Si duhet ta bëni këtë?

Për shkarkimin e aplikacionit YouTube të modifikuar, paraprakisht duhet të fshini aplikacionin ekzistues. Pas kësaj duhet të shkarkoni versionin e modifikuar të tij në Play Store.

Në fund duhet të duhet të shkoni në seksionin e konfigurimeve të avancuara ku duhet aktivizuar  “Screen off playback option”.

Kaq ka. Eshtë e thjeshtë e lehtë dhe e preferuar./infoglobi/v.b.