amazon youtube

Shfrytëzoni Youtube me celular të fikur! Ja si?

Së shpejtu, nuk do të keni nevojë të mbani të ndezur celularin tuaj për të dëgjuar/shikuar përmbajtjet e juaja të preferuara në Youtube.
Falë programuesit të XDA theos0o,është modifikuar aplikacioni i  YouTube 4.4.11, i cili u mundëson të dëgjoni përmbajtjet që preferoni edhe atëherë kur ekrani i celularit të juaj është i fikur.Si duhet ta bëni këtë?
Për shkarkimin e aplikacionit YouTube të modifikuar, paraprakisht duhet të fshini aplikacionin ekzistues. Pas kësaj duhet të shkarkoni versionin e modifikuar të tij në Play Store.N fund duhet të duhet të shkoni në seksionin e konfigurimeve të avancuara ku duhet aktivizuar  “Screen off playback option”.
Kaq ka. Eshtë e thjeshtë e lehtë dhe e preferuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.