Shfaqet gropa në mes të stadiumit

Një gropë e madhe është hapur vetëvetiu mu në mes të stadiumit në Tenessee, SHBA.  Gropa u zbulua para një muaji dhe ajo nuk është e para në Tenessee e as në botë.

Ajo ka shqetësuar banorët jo për atë se si dukej, sepse fjala është për një gropë të vogël. Por, shqetësimi buron për ate se çka mund të ndodhë nëse vazhdon shfaqja e tyre…

Gropat që paraqiten papritur janë bërë problem dhe shpesh herë paraqesin rrezik për jetën e njeriut dhe të komunitetit ku ato paraqiten.

InfoGLOB sjell disa nga pamje që  shpalojnë  se si duket ky ‘fenomen natyror’, i cili ka pasur raste të  gëlltitë  një  lagje të  tërë ….

UKRAINE, 2014

gropa ne ukraine 2014

 

Kjo gropë ‘përpiu’ 20 shtëpi, KINE, 2010.

 

gropa ne kine qe gelltiti 20 shtepi 2010

 

Gropa në Galipoli të Italisë, 2007

gropa ne galipoli te italise 2007

 

Gropa në Lisbonë, 2003

 

gropa ne lisbone te portugalise 2003

Gropa në kryeqytetin e Krimesë, 2014

gropa ne kryeqytetin e Krimese ne simferopol 2014

 

Gropa në Guatemala, 2007

gropa ne guatemala shkurt 2007

 

Gropa në parkun e Floridas, 1981

gropa e parkut ne florida 1981

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!