fbpx

Shëtitje romantike me një derrkuc në Tiranë

Pasioni për kafshët tanimë ka shfrenuar edhe fantazinë e të gjithë atyre që i dëshirojnë ato.

Nëse në fillm orientimi ishte tek qentë dhe macet, më pas tek disa lloje kavjesh dhe deri diku gjarprinjtë në akuarium, tani ka nga ata që fanatzia u ka marrë krahë dhe dalin shëtitje me një derr.

Rasti më i fundit është në Tiranë, ku një vajzë e dashuruar pas kafshëve kohën e saj të lirë e kalon duke shëtitur derrkucin e saj që quhet Bronko.

Derri i veçantë shtëpiak është shumë miqësor me “pronaren” e tij. Për të vërtetuar këtë mund të shihni galerinë e fotove tek “Vajza qëndron me Bronkon e saj”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.