Ballina / Galeria / Shetitë qenin e tij në gjithë botën!

Shetitë qenin e tij në gjithë botën!

Sa herë që shkon për pushime, Kelly Lund gjithmonë e merr qenin e tij me vete.

Loki, është një qen-ujk, përzierje midis një husky, ujku dhe malamute.

Kelly beson se qentë nuk duhet ta kalojnë të gjithë jetën e tyre duke ruajtur një shtëpi apo ulur në oborr.

Ai shpreson se fotot e tij do të frymëzojnë pronarët e tjerë të kafshëve të jenë në kërkim të aventuracve me qentë e tyre në krahë, shkruan oranews,duhet ta pranojmë, duket argëtuese.

324155-R3L8T8D-800-01

324605-R3L8T8D-800-17

324505-R3L8T8D-800-15

324455-R3L8T8D-800-14

324405-R3L8T8D-800-13

324355-R3L8T8D-800-12

324255-R3L8T8D-800-10

324955-R3L8T8D-800-8

324105-R3L8T8D-800-0
324705-R3L8T8D-800-3

324805-R3L8T8D-800-5

Provo po ashtu

universi

Shkencëtarët: Ja ku ka jetë aliene

Jeta mund të jetë duke lulëzuar në një numër botësh oqeanike në sistemin tonë diellor. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.